Dečiji mjuzikl “Čarobna kuća” u ivanjičkom Domu kulture

U četvrtak, 18.maja,  u ivanjičkom Domu kulture mališani će moći da pogledaju dečiji baletski mjuzikl pod nazivom „Čarobna kuća“ sa početkom u 17 časova.

Predstave trupe UNA SAGA SERBICA sadrže puno akrobacija, baletske igra, folklorne igre, glume i moderne igre. Takođe ne postoji jezička barijera iz razloga što se u predstavama koristi igra i gluma kao nacin komunikacije. Igrači u predstavama su profesionalni Baletski igraci sa dugogodišnjim iskustvom. Pozoriste je imalo vise od 8000 nastupa po predškolskim ustanovama, školama, domovima kulture, pozorištima.

Predstava urađena po motivima baleta “Kopelija“. Dok smotani Čarobnjak pokušava da ukroti svoj magični štap nailazi na devojku u koju se zaljubljuje. Pokušavajući da je zadivi slučajno je pretvara u lutku i pokušava da nađe način kako da je oživi. Zaključava vrata svojim magičnim štapom i kreće, odlazi ne shvatajući da mu je ispao štap. Princ i Princeza pronalaze magicni štap i ulaze u kucu, jer ne mogu odoleti da vide šta se unutra nalazi. Naša dva junaka shvatiće da je kuća puna čarolije. Videćete raznovrsne igre iz baleta, folklora, hip-hop-a i savremene igre i puno akrobacija, specijalnih efekata.

Igraju: Dragisa Draca, Natasa Nenadic, Marko Mrvošević, Malina Maksić.

Cena predstave je 200,oo dinara.

il-deciji-mjuzikl Dečiji mjuzikl "Čarobna kuća" u ivanjičkom Domu kulture

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *