U Srbiji proleće – na Goliji metarski sneg (VIDEO)

Trinaesti april doneo je pravi prolećni dan u Srbiju pa je nekima prosto neverovatno da postoje delovi gde još uvek ima preko metra prirodnog snega. Na planini Goliji, putnom pravcu Golijska reka –Odvraćenica- Preko brdo, putari danonoćno čiste sneg koga u smetovima ima i preko metra.

Ovaj put osim što dovodi turiste na prelepu planinu služi i kao deonica koja povezuje sa Raškom, Sjenicom  i Novim Pazrom.

IL-Sneg-na-Goliji-u-aprilu- U Srbiji proleće - na Goliji metarski sneg (VIDEO) IL-Sneg-na-Goliji-u-aprilu-ciscenje U Srbiji proleće - na Goliji metarski sneg (VIDEO)

Meštani koji tu žive kažu da snega ima i do kraja maja pa ih trenutno stanje ne iznenađuje. Međutim za one koje put nanese prema Goliji ove slike deluju fascinantno. Sa druge strane, upravo što mnogi vozači ne poznaju ćud ove snežne planine, nadležni apeluju da se put Golije ne kreće bez kompletne zimske opreme.

You may also like...

2 Responses

  1. 14/04/2023

    […] Trinaesti april doneo je pravi prolećni dan u Srbiju pa je nekima prosto neverovatno da postoje delovi gde još uvek ima preko metra prirodnog snega. Na planini Goliji, putnom pravcu Golijska reka-Odvraćenica-Preko brdo, putari danonoćno čiste sneg koga u smetovima ima i preko metra, piše Infoliga. […]

  2. 24/05/2023

    […] Infoliga/ Foto: […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *