Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila 160 mladih učesnika iz Srbije (VIDEO)

Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila je 160 mladih u Guči, koji će u narednih pet dana proći kroz različite edukacije kako bi bili što spremniji za delovanje u kriznim situacijama. Obuka je besplatna, namenjena je svim mladima od 19 do 30 godina, a podržana je od strane Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu, Ministartsva unutrašnjih poslova i Sektora za vanredne situacije.

Mladi će biti u prilici da prođu kroz različite obuke poput osnovnih alpinističkih tehnika, gašenja požara,  zaštite od zemljotresa, topografije i orijentacije u prirodi i mnogih drugih koje utiču na ublažavanje posledica prirodnih katastrofa.

IL-Guca-bezbednost- Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila 160 mladih učesnika iz Srbije (VIDEO) IL-Guca-Nordic-Bezbednost-obiuka- Prva nacionalna bezbednosna obuka iz oblasti vanrednih situacija okupila 160 mladih učesnika iz Srbije (VIDEO)

Polaznici ove obuke smešteni su u hotelu Nordic u Guči, a ljubazni domaćini potrudili su se da im obezbede sve potrebne uslove kako bi edukacija bila što uspešnija.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *