Ivanjičanka izabrana u deset najboljih igračica programa Elevate Elite Basketaball (VIDEO)

Košarkašica Teodora Jeremić iz Ivanjice izabrana je u deset najboljih igračica prestižnog američkog programa Elevate Elite Basketball.

„U Ameriku sam došla prošlog leta, kada sam dobila stipendiju od škole u Vašingtonu i tu sam pokazala svoj talenat i sa svojim timom zauzela peto mesto u play off-u. Zbog toga je trener odlučio da me pošalje u nadmetanje sa najtalentovanijim košarkašicama ovog dela Amerike, gde sam izabrana među 10 najboljih. To je veliki uspeh za mene, a igrati sa svim tim devojakama koje su svaka na svoj način talentovane je posebno zadovoljstvo. Pokazala sam svoj maksimum i svoje najbolje odlike što očigledno nije prošlo nezapaženo kod trenera koji su pratili. Svi su bili jako zainteresovani i svideo im se moj način igre. Sa tim devojakama ću se takmičiti širom Amerike, gde ćemo u različitim turnejama pokušati da ostvarimo najbolje rezultate.“ – rekla je Teodora za InfoLIGU.

Inače, Teodorin dolazak u Ameriku nije bio nimalo lak, pored neizvesnosti i bojazni od novog, biti daleko od svoje porodice i prijatelja, koji su njena najveća podrška, najteže joj je palo.

3tj-683x1024 Ivanjičanka izabrana u deset najboljih igračica programa Elevate Elite Basketaball (VIDEO)

4tj-678x1024 Ivanjičanka izabrana u deset najboljih igračica programa Elevate Elite Basketaball (VIDEO)

„Kao poruku mladim sportistima, mogu samo reći da treba da veruju u sebe i da nikada ne treba da odustanu. Kroz život i sport bice mnogo padova  i nepravdi, ali posle svega toga, treba da ustaneš još jači i bolji.“ – kaže Teodora.

2tj-886x1024 Ivanjičanka izabrana u deset najboljih igračica programa Elevate Elite Basketaball (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Iva kaže:

    Bravo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *