Saopštenje opštinskog odbora SNS Lučani

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Lučani jednoglasno pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da se bori za očuvanje mira, integriteta i za napredak Srbije. O povlačenju predsednika sa funkcije, Srpska napredna stranka Lučani neće ni da razmišlja.

IL-SNS-Lucani-Zajendo-mozemo-sve- Saopštenje opštinskog odbora SNS Lučani
Srbija je zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Vučića značajno ojačala u svim oblastima. Ekonomski napredak zemlje je vidljiv na svakom koraku. Infrastrukturni projekti, najveći poslednjih nekoliko decenija, ulaganje u vojsku i odbrambenu industriju Srbije, doveli su do toga da je naša vojska sada spremna da zaštiti svoj narod i našu državu.

Pitanje Kosova i Metohije ne sme da bude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka. Srpska svetinja mora da ostane daleko iznad toga. I danas, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana ucenama, svi moramo stati pod jednu zastavu i pokazati jedinstvo, da svet vidi koliko srpskom narodu znači južna pokrajina.

Zbog očuvanja mira i stabilnosti, zaštite državnih interesa, ekonomskog razvoja zemlje i stvaranja boljih uslova života, kao i zbog podrške građana Srbije, opštinski odbor Srpske napredne stranke Lučani poručuje svom predsedniku da nije i nikada neće ostati sam u bilo kojoj borbi, jer za nas predaja nije i nikada neće biti opcija!

 

OO SNS Lučani

You may also like...

1 Response

  1. Kule kaže:

    Vise decenijsko ulaganje u vojsku pa kolko decenija ste na vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *