Vredna donacija Ministarstva pravde- Savremene stomatološke stolice za ivanjičko zdravstvo (VIDEO)

Preko lokalne samouoprave iz sredstava po osnovu oportuniteta Ministarstva pravde,  ivanjički Dom zdravlja dobio je donaciju vrednu nepunih 5 miliona dinara. Ona podrazumeva dvadeset i osam kreveta, dve veš mašine i tri stomatološke stolice, koje se nalaze u osnovnim školama Milinko Kušić i Kirilo Savić, kao i u ambulanti samog Doma zdravlja.  Ove savremene stomatološke stolice biće od velikog značaja  pri efikasnijem lečenju pacijenata, posebno onih najmlađih koji dolaze na redovne stomatološke preglede. Doktor stomatologije Slađana Marjanović ističe da godinama unazad nije ulagano u stomatološku službu koja je donedavno radila sa dosta zastarelom opremom.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, rekao je da će se lokalna samouprava i u narednom periodu truditi da reši sve goruće probleme ivanjičkog zdravstva.

il-stomatoloska-stolica Vredna donacija Ministarstva pravde- Savremene stomatološke stolice za ivanjičko zdravstvo (VIDEO)

Mitrović je takođe istakao značaj dobre saradnje sa Ministarstvom pravde, jer je njihovim donacijama proteklih par godina dosta uloženo u ivanjički Dom zdravlja.

il-stomatolskee-stolice-1 Vredna donacija Ministarstva pravde- Savremene stomatološke stolice za ivanjičko zdravstvo (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *