Dragačevski socijalisti izabrali rukovodstvo (VIDEO)

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Lučanima održao je izbornu konferenciju kojoj je prisustvovao član predsedništva SPS – a i ministar u Vladi RS Đorđe Milićević.
Za predsednika Socijalističke partije Srbije jednoglasno je predložen Ivica Dačić, što su svi prisutni pozdravili velikim aplauzom. Takođe jednoglasno je usvojen i predlog da za predsednika IOGO SPS bude izabran Vladan Zagrađanin.
Takođe jednoglasno su podržani i predlozi za potpredsednike Socijalističke Partije Srbije a to su : Branko Ružić, Đođe Milićević, Đorđe Čabarkapa i Marjan Jovanović.
Članovi Opštinske konferencije Socijalističke partije Lučani održali su i izbornu konferenciju na kojoj su izabrali novi Opštinski odbor od 32 člana.

il-socijalisti-guca Dragačevski socijalisti izabrali rukovodstvo (VIDEO)
Opštinska konferencija je za predsednika dragačevskih socijalista jednoglasno izabrala Slavka Radosavčevića iz Goračića, dok je za člana Glavnog odbora izabran Branko Božanić iz Guče.
Opštinski odbor je nakon sednice Konferencije održao svoju prvu sednicu, izabrani su članovi Izvršnog odbora, potpredsednici i doneta je odluka o evidentiranju kandidata za delegate predstojećeg XI Kongresa Socijalističke partije Srbije.
Za sekretara Izvršnog odbora izabrana je Snežana Pajović iz Guče.

Info LIGA / GZS

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *