Postavljeni usporivači brzine u Prilikama kod Ivanjice (VIDEO)

U centru Prilika, kod Ivanjice, postavljeni su usporivači brzine  za koje je lokalna samouprava  izdvojila 2.893.900,56 dinara.  Zbog brze, nesavesne vožnje i čestih saobraćajnih nezgoda fizičke barijere su postavljene radi sigurnosti velikog broja dece i ljudi koji se kreću ovom deonicom. Meštani kažu da su na ovo čekali godina jer su  nosili ‘’glavu u torbi’’ zbog vozača koji su postajali sve bahatiji.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, najavio je za par dana obezbeđivanje i naselja kod Špika na isti način jer je bezbednost građana na prvom mestu. Takođe je informisao javnost o odluci Saveta za bezbednost saobraćaja u lokalnoj samoupravi, o postavljanju betonskih žardinjera u centralnim gradskim ulicama za koje će iz budžeta biti izdvojena značajna sredstva.

IL-lezeci-policajac- Postavljeni usporivači brzine u Prilikama kod Ivanjice (VIDEO)

Nakon mnogobrojnih apela na vozače da se odgovorno i savesno ponašaju u saobraćaju, nije bilo željenog efekta pa su u lokalnoj samoupravi odlučili da ‘’fizički’’ zaštite građane i omoguće im bezbedno funkcionisanje.

IL-usporivac-prilike- Postavljeni usporivači brzine u Prilikama kod Ivanjice (VIDEO)

sinpeks-720x50- Postavljeni usporivači brzine u Prilikama kod Ivanjice (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Ana kaže:

    25000 eura je kostalo ovo? Da nije mnogo za jedan uspotivac? I da li isti moze da se postavi u ulici Venijamina Marinkovica?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *