Besplatna obuka i posao za deset CNC operatera u kompaniji „Matis“

U okviru projekta „Model za unapređenje kompetencija nezaposlene omladine u cilju ublažavanja negativnih posledica migracija“ koji realizuje lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica u saradnji sa Međunarodnom ogranizacijom za migracije (IOM) i UNDP u Srbiji, finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sufinansira opština Ivanjica nakon uspešno realizovanog prvog kruga raspisuje se JAVNI POZIV za drugi krug „Obuke za CNC operatere“.

Obuka se realizuje u saradnji sa Akademijom „Oxford“ i kompanijom „MATIS“ iz Ivanjice, koja je i partner na pomenutom projektu. Ukupno 10 mladih polaznika proći će obuku za CNC operatere, nakon čega će im biti dodeljen priznati sertifikat od strane licencirane Akademije. Praktični deo obuke realizovaće se u kompaniji „MATIS“, gde će mladi koji uspešno završe obuku dobiti posao iz te struke i na poziciji CNC operatera.

Na obuku se mogu prijaviti svi mladi od 18 do 30 godina, a poziv traje do ponedeljka 24.10.2022. godine. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Prijave za kurs se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica ili na brojeve telefona 0648899486 i 0644192407.

IL-CNC-Matis Besplatna obuka i posao za deset CNC operatera u kompaniji "Matis"

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *