Ivanjica: Pomoćnik ministra najavio vredne donacije za poljoprivrednike (VIDEO)

Ministarstvo poljoprivrede u saradnji sa Asocijacijom malinara podelili su deset atomizera, dvadeset trimera i dvadeset prskalica ivanjičkim poljoprivednicima.

Pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević u pratnji predstavnika lokalne samouprave dodelio je ove vredne donacije i tom prilikom istakao da je cilj Ministarstva da kroz razne projekte poljoprivrednici dobiju što više sredstava i opreme koja im je potrebna kako bi se što uspešnije bavili ovom delatnošću.

Nova donacija za proizvođače mleka stiže narednih dana. Preko Ministarstva poljoprivrede, Direkcije za robne rezerve i Poljoprivedne stručne službe u saradnji sa lokalnim samoupravama biće podeljeno 240 kilograma kukuruza po grlu..

U razgovoru sa meštanima,predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović, rekao je da Ministarstvo poljoprivrede i lokalna samouprava prepoznaju trud i rad ljudi koji ovde žive i pored svih nedaća ne daju svoje parče poljoprivredne zemlje.

IL-grupna-donacija-MP-Ivanjica- Ivanjica: Pomoćnik ministra najavio vredne donacije za poljoprivrednike (VIDEO)

Asocijacija malinara Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i lokalnom samoupravom nastaviće da kroz donacije stimuliše poljoprivrednike kako bi proširili proizvodnju.

IL-donacija-MP- Ivanjica: Pomoćnik ministra najavio vredne donacije za poljoprivrednike (VIDEO) IL-Ministar-poljoprivrede-pomocnik-Ivanjica- Ivanjica: Pomoćnik ministra najavio vredne donacije za poljoprivrednike (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *