Odvraćenica na Goliji TOP destinacija za ljubitelje zimskog turizma (VIDEO)

Planina Golija pravi je izazov za turiste u zimskom periodu. Snega ima na pretek,a zdrava hrana i ljubazna usluga razlog su više da zaljubljenici u prirodne lepote pohrle na ovu planinu. Nakon Dajićkog brda od ove godine najzanimljivija destinacija za skijaše je Odvraćenica. Novoasfaltirani put doveo je mnogobrojne turiste pa su osim Ivanjičana i Novopazaraca ovu planinu zaposeli Beograđani, Novosadjani, Kragujevčani a bilo je i Engleza i Rusa.

U prijatnom ambijentu Vile Jelena na Odvraćenici gosti užvaju u kulinarskim specijalitetima ovog kraja, čarobnom pogledu na okolinu i profesionalnoj usluzi.

Odvraćenica je spremno dočekala sve ljubitelje zimskih aktivnosti na snegu. Druženje, dečija graja i smeh šire se ovom planinom a za razliku od velikih ski centara  Odvraćenica je ipak sačuvala autentičnost.IL-Lukas-Rasulic-600x100-1 Odvraćenica na Goliji TOP destinacija za ljubitelje zimskog turizma (VIDEO)

Turizam se na Goliji razvija velikom brzinom. Ova planinska lepotica dobila je pojedine uređene ski-staze, žičare i prateće ski-sadržaje. U planu je da Odvraćenica vrlo brzo postane jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija uz bogat i pažljivo odabran program za ljubitelje zimskog i letnjeg turizma.IL-Odvracenica-Top-destinacija- Odvraćenica na Goliji TOP destinacija za ljubitelje zimskog turizma (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *