Odigran košarkaški “Turnir prijateljstva” u Ivanjici (VIDEO)

Drugi košarkaški ’’Turnir prijateljstva’’ koji je organizovan u Ivanjici okupio je ekipe OKK „Velež“ i „Gacko“ iz Republike Srpske, zatim „Elit Spor“ i „Elit Akademy „iz Istanbula kao i KK „Stari Ras“ iz Novog Pazara, KK „Sloga“ iz Požege i KK „Klik“ iz Arilja.

Turnir su sudili: Miloš Nedeljković i Luka Avakumović iz Arilja, Miloš Petrović iz Čačka i Ivanjičani Veljko Karapandžić i Alen Hadžić.

U kategoriji pionira treće mesto zauzela je ekipa „Elit Spor“ iz Istambula, drugi su košarkaši iz Novog Pazara, ekipa „Stari Ras“ dok su se na pobedničko postolje popeli košarkaši „Klika“ iz Arilja.

Pehar i nagrade dodelio je predsednik OKK ’’Ivanjica’’ Milan Karapandžić.

U kadetskoj konkurenciji treće mesto osvojila je ekipa „Elit Spor“ iz Istambula, drugo OKK „Gacko“ iz Repulike Srpske a pobednički pehar podigli su košarkaši OKK „Ivanjica“.Il-Turnir-prijateljstva Odigran košarkaški "Turnir prijateljstva" u Ivanjici (VIDEO)

Nagrade je dodelio Nikola Ivanović u ime opštinske uprave, sektora za sport.

MVP turnira je Veljko Karapandžić iz ekipe OKK „Ivanjica“, pehar mu je uručio  Srđan Stojanović član UO OKK „Ivanjica“, dok je za najboljeg strelca proglašen Omer Derdemez iz novopazarske ekipe „Stari Ras“. Njemu je nagradu uručio Predrag Nikolić, član UO OKK „Ivanjica“.

Turnir je podržan od strane lokalne samouprave i Sportskog saveza Ivanjica.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *