Narodni poslanik iz Ivanjice zalaže se za povlačenje zakona o racionalizaciji odeljenja (VIDEO)

Povodom novog zakona o racionalizaciji odeljenja ispod deset učenika koji je ugrozio četiri ivanjičke škole u Bratljevu, Međurečju, Kovilju i Močiocima oglasio se i Narodni poslanik ispred Srpskog pokreta Dveri, Milovan Jakovljević iz Ivanjice.

Podsećamo usvajanjem ovog zakona mališani bi morali da pohađaju kombinovanu nastavu ili putuju kilometrima daleko do gradskih škola a i veliki broj nastavnog osoblja ostao bi bez zaposlenja.

IL-MJ- Narodni poslanik iz Ivanjice zalaže se za povlačenje zakona o racionalizaciji odeljenja (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Gpspodine poslaniče.
    To što kažete je populistička izjava za vaše glasače. Vi ne možete da zaustavite nužne reforme društvai to nije Vaš zadatak.
    Vi treba da se zalažeta za oživljavanje sela. Važ zadatak je da tamo gde ste imenovani znači u skupštini i na razmi skipštinskim odborima pokrenete inicijativi za oživljavanje sla. Znači da se kao nekada obrade seska imanja. Da se pokrene grana stočarstva. Uzgoj zdrave hrane. Da građani mogu na pijacama da kupe svežu i zdravu hranu od naših proizvođača. A ne da nekvalitetan krompir uvozimo iz Holandije. Da se obnove zapištena gazdinstva. Jer bez toga nema života na selu. O tome treba da pokranete javnu raspravu kao u Vašem mestu tako i kod nadležnih, jer ako nam selo uzumre i pitanje same Ivanjice će se dovesti u bezizlazan položaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *