Lučani – Hladno pivo i Bjesovi “zapalili” publiku na sedmom Saboru rokenrola (VIDEO)

Sedmi Sabor Rokenrola održan je sinoć u Lučanima na već dobro poznatoj lokaciji u parku iza Doma kulture a nastupali su bendovi: Pogonbgd, Bjesovi i Hladno pivo.Sabor je otvorio  beogradski pank bend Pogonbgd, gde je publika uživala u specifičnom, tvrdom uličnom zvuku. Zatim su na binu izašli  Bjesovi, dobro poznati sastav iz Gornjeg Milanovca koji već dugo važi za jedan od najjvećih srpskih bendova u ovom žanru muzike. I za sam kraj pravi muzički urnebes donela je grupa Hladno Pivo, veoma popularni i cenjeni sastav na tlu čitavog regiona predstavio se publici  u Lučanima širokim repertoarom sa  njihovog prvog albuma “Džinovski” i novim pesmama kojima su najavili predstojeće izdanje.

I ove godine Organizacioni odbor koji čine predstavnici Centra za kulturu i sport opštine Lučani, Miloš Pajić i Dejan Janković mogu biti zadovoljni još jednom uspešno organizovanom manifestacijom koja je okupila na stotine ljubitelja ovog zvuka iz čitavog regiona.

IL-Bjesovi- Lučani - Hladno pivo i Bjesovi "zapalili" publiku na sedmom Saboru rokenrola (VIDEO) IL-Hladno-pivo- Lučani - Hladno pivo i Bjesovi "zapalili" publiku na sedmom Saboru rokenrola (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *