Zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici – zeleno svetlo predlogu za Junske nagrade (VIDEO)

Ivanjički većnici danas su razmatrali predlog Odluke o pristupanju i izradi plana razvoja opštine za period od 2022-2029 godine, godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Na dnevnom redu našli su se i izveštaji o poslovanju JKP ’’Ivanjica’’ kao finansijski izveštaj i odluka o raspodeli dobiti za 2021. godinu. Bilo je reči i o poskupljenju usluga taksi prevoza a u skladu sa višom cenom goriva.

Zeleno svetlo dobio je predlog Saveta za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja za dodelu Junske nagrade za 2022  godinu.

Opštinsko veće razmatralo je još i izveštaj o poslovanju JKP „Duboko“ Užice za 2021. godinu, izveštaj o radu ustanove Centar za socijalan rad Ivanjica  kao i godišnji plan rada Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Ivanjica za 2022. godinu.

IL-opstinsko-vece-jun-2022-junske-nagrade- Zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici - zeleno svetlo predlogu za Junske nagrade (VIDEO) IL-opstinsko-vece-jun-2022 Zasedalo Opštinsko veće u Ivanjici - zeleno svetlo predlogu za Junske nagrade (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *