Katastrofalne posledica nevremena u Ivanjici : ”Došlo mi da se ubijem, odne voda sve a ja ne mogu nista” (VIDEO)

Nakon olujnog nevremena, jake kiše i grada koji su izazvali ogromne štete na području Ivanjice, meštani su očajni. U suzama gledaju kako je nebo odnelo godine njihovog truda i rada a voda im oštetila domove, donela strah i nemiran san.

U naselju Šljivići reka koja je tekla putem i napravila pravu katastrofu. Porodici Gromović i njihovim komšija uništila je njive pod krompirom, zasade malina i šljiva a ozbiljno je zapretila i objektima u kojima žive.

IL-Gromovic-u-suzama- Katastrofalne posledica nevremena u Ivanjici : ''Došlo mi da se ubijem, odne voda sve a ja ne mogu nista'' (VIDEO)

Ljudi očekuju pomoć lokalne samouprave, u ovom slučaju konkretno da se prokopa kanal koji bi odvodio vodu, ali to je samo jedan u nizu problema koji su zadesile opštinu. Predsednik Ivanjice, Momčilo Mitrović, kaže da su štete na infrastrukturi i poljoprivrednim usevima katastrofalne i da će se potruditi u skladu sa mogućnostima da pomogne oštećenima.

IL-put-odnela-kisa- Katastrofalne posledica nevremena u Ivanjici : ''Došlo mi da se ubijem, odne voda sve a ja ne mogu nista'' (VIDEO)

Meteorolozi najavljuju nestabilno vreme do kraja nedelje. Ivanjičani gledaju u nebo i mole se da ih nesreća bar u ova tri dana zaobiđe.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *