Izabran VD direktor MB Namenska Lučani

Odlukom nadzornog odbora preduzeća „Milan Blagojević”-Namenska AD, za vršioca dužnosti direktora firme imenovan je Predrag Ilić, diplomirani inženjer tehnologije, sa 33 godine staža u lučanskom preduzeću. Do sada je radio na mestu vodećeg inženjera na “C“ pogonu, rukovodioca službe „Zaštita na radu“, rukovodioca pogona „Rastvarači“, rukovodioca pogona „Raketna goriva“, upravnika „B“ pogona i izvršnog direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Istom odlukom imenovana je, na mesto izvršnog direktora zaduženog za pravne i ekonomske poslove, Milka Vidić, diplomirani ekonomista, koja u ovom preduzeću radi 39 godina. Do sada je obavljala funkcije rukovodioca sektora „Finansije, računovodstvo, plan i analiza”, a zatim i izvršnog direktora za pravne i finansijske poslove.

Na mesto izvršnog direktora zaduženog za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju imenovan je Radisav Pantelić, diplomirani inženjer elektrotehnike. Pantelić u preduzeću „MB”-Namenska AD radi već 29 godina. Završio je vazduhoplovno-tehničku vojnu srednju školu i vazduhoplovno-tehničku vojnu akademiju. Radio je na mestu rukovodioca sektora „Razvoja i inženjeringa”.

IL-namenska-lucani-MB-2017 Izabran VD direktor MB Namenska Lučani

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *