Promocija najsavremenijih vozila “PREMIER” taksija u Ivanjici (VIDEO)

Ivanjica je juče imala priliku da u centru grada po prvi put vidi dva najsavremenija vozila na električni pogon iz porodice ’’PREMIER’’  taksija. Poslednji noviteti automobilske industrije sve više su zastupljeni u svetskim metropolama a od nedavno su i na ulicama Čačka. Kako PREMIER taksi veoma uspešno posluje u Ivanjici već  četiri godine očekuje se da uskoro ova bešumna vozila, zagospodare ulicama varošice.

Kao društveno odgovorna kompanija grupacija “Premier” je brigu o ekologiji postavila na najvišu lestvicu svojih ciljeva. Zbog toga su sva njihova vozila na TNG (tečni naftni gas) ili hibridni pogon (kombinacija klasičnih i elektromotora) poslednje generacije. Ovog puta rešili su da odu i korak dalje i nabave prve primerke vozila na električni pogon.

IL-Premier-taxi4 Promocija najsavremenijih vozila "PREMIER" taksija u Ivanjici (VIDEO)

Cena vožnje se ne razlikuje u odnosu na druga vozila a cilj je da ih u budućem periodu bude sve više pod okriljem PREMIER taksija .

IL-Premier-taxi2 Promocija najsavremenijih vozila "PREMIER" taksija u Ivanjici (VIDEO)

Grupacija “Premier” je još jednom pokazala svoju ozbiljnost, odgovornost i rešenost da svojim korisnicima pruži najbolje, u skladu sa svetskim standardima. Ulaskom u njihova vozila dolazite do saznanja šta je visoki profesionalizam kada su u pitanju taksi usluge. Zbog toga im sve više naših sugrađana poklanja svoje poverenje.

IL-Premier-taxi3 Promocija najsavremenijih vozila "PREMIER" taksija u Ivanjici (VIDEO)

 

Pozovite Premier Taxi na brojeve telefona :

032 60 11 11 ili 066 60 11 11 0 putem Vibera

ili BESPLATNO na  0800 60 11 11

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *