Kompletna dezinfekcija Ivanjice (VIDEO)

Dezinfekcija javnih površina u ivanjičkoj opštini počela je danas a u prvom navratu biće obuhvaćene ulice, trgovi, zdravstvene i humanitarne ustanove i nekoliko objketa.

U planu je kompletna dezinfekcija grada koja će biti izvršena u narednim danima.

Ivanjičani su pokazali odličnu samodisciplinu, istakao je zamenik predsednika ove opštine, Momčilo Mitrović, o čemu govori i maksimalna angažovanost volontera Crvenog krsta. Oni su prethodnom periodu obišli oko 1000 domaćinstava i dostavili sugrađanima sve što je potrebno kako ne bi napuštali svoje domove.

Lokalna samouprava trudi se da na sve dozvoljenje načine olakša Ivanjičanima funkicionisanje tokom vanrednog stanja. Jutros sun a njihovu inicijativu, za starije sugrađane osim prodavnica, radile i gradske apoteke.Il-Dezinfekcija-grada-Ivanjica- Kompletna dezinfekcija Ivanjice (VIDEO)

Shvatajući probleme sa kojima se susreću poljoprivrednici tokom vanrednog stanja, lokalna samouprava pokušava da ubrza proces obezbedjivanja dozvola za kretanje.

Dezinfekcija površina u Ivanjici urađena je prema svim propisanim standardima, kaže Biserka Dragićević, sanitarno ekološki inženjer firme ‘’Avenija MB NS 1’’ iz Vrnjačke Banje.

Poštujući propisane mere čuvamo sebe i ljude u svom okruženju, zato ostanimo kod kuće.

You may also like...

1 Response

  1. Cicka kaže:

    Nasi sugradjani su odgovorni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *