Da se Eurometal izdigne iz pepela – 4. maja donatorski koktel u hotelu Prezident. Svi ste pozvani!

U sredu 4. maja u 19 časova u hotelu Prezident biće organizovan humanitarni koktel u okviru kog će se prikupljati sredstva za pomoć pri obnovi firme EUROMETAL iz Ivanjice, koja je do temelja izgorela 28. aprila u velikom požaru.

Pozivaju se svi privrednici i fizička lica da prisustvuju ovom humanitarnom događaju i doniraju u skladu sa sopstvenim mogućnostima.

Svi privrednici na licu mesta moći će da preuzmu ugovore o donaciji a fizička lica će takođe moći da učestvuju kroz novčane priloge.

Humanitarni koktel organizuju prijatelji pod okriljem Razvojne agencije Ivanjice uz svesrdnu pomoć lokalne samouprave i muzičkih bendova koji će takođe dati svoj doprinos ovoj dobrovoljnj akciji.

Porodica Nikolić iz Crnjeva, vlasnici poznate i cenjene firme EUROMETAL Ivanjičanima poznatija kao RAMO, uspešno je  razvijala posao više od 30 godina. Firma se bavi trgovinom tehničke robe, širokog spektra alata i opreme, boja i lakova, sitne i krupne mehanizacije, opreme za industriju i  poljoprivredu, uslugama u oblasti celokupne mašinske delatnosti. Veoma važan segment je prodaja i izrada prateće opreme za drvnu industriju i za veliki broj poljoprivrednih proizvođača , naročito proizvođače malina.

EUROMETAL  je veoma značajna logistička podrška velikom broju ivanjičkih firmi koje se bave obradom drveta, proizvodnjom montažnih kuća, nameštaja, peleta, tekstila, građevinom i svim zanatlijama. Pored toga važno je istaći da su  obezbeđivali je brzu, adekvatnu i stalnu podršku kako mnogobrojnim firmama tako i poljoprivrednim proizvođačima. Veliki rad i trud svakog člana porodice Nikolić i njihovih radnika sigurno je jedan od bitnih faktora za razvoj privrede na teritoriji čitave opštine Ivanjica.

Vredni, radni i pošteni ljudi izlazili su u susret uvek i svakome i bezbroj puta donirali rad i opremu kada im se neko obratio za pomoć.

Zajednički cilj je da kroz donacije  pomognemo u obnavljanju firme, jer verujemo da su to istinski i zaslužili.

Očekujemo vas na donatorskom koktelu u hotelu Prezident, sreda 4. maj, 19 časova.

Donacije možete uplatiti i putem računa:

Dragan Nikolić: 155-3400181615442-40

IL-tekst-Donatorska-vecera--1024x576 Da se Eurometal izdigne iz pepela - 4. maja donatorski koktel u hotelu Prezident. Svi ste pozvani!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *