Predškolska ustanova ”Bajka” raspisala konkurs za prijem dece i poziv predškolcima

Predškolska ustnova ’’Bajka“ raspisala je JAVNI KONKURS  za prijem dece u celodnevni boravak u ovu obrazovno vaspitnu ustanovu kao i JAVNI POZIV za upis dece u pripremni predškolski program, za radnu 2022/2023. godinu.

Javni konkurs za prijem dece u celodnevni boravak u Predškolsku ustanovu „Bajka“ Ivanjica za radnu 2022/2023. godinu traje od 18.04.2022. godine do 06.05.2022. godine.

Broj dece po vaspitnim grupama je ograničen i uslovljen normativom.

Prema raspoloživim kapacitetima, u sve objekte Predškolske ustanove  „Bajka“ Ivanjica, po konkursu se prima, prema godištima, sledeći broj dece:

godište 2017. – 6 mesta

godište 2018. – 9 mesta

godište 2019. – 0 mesta

godište 2020. – 9 mesta

godište 2021. – 36 mesta

Zbog popunjenosti kapaciteta objekata Predškolske ustanove „Bajka“ Ivanjica, deca ostalih godišta ne mogu biti primljena u ove objekte.

Konkursna dokumentacija predaje se Komisiji za prijem dece u prostorijama objekta „Đurđevak“, ulica Nade Popović, broj 48, od 08,00 do 14,00 sati svakog radnog dana.

Zahtev za prijem može podneti i roditelj deteta, čije dete će u radnoj godini za koju se konkurs raspisuje, napuniti jednu godinu (iako je dete u momentu podnošenja zahteva mlađe) s tim što prava i obaveze iz ugovora o dnevnom boravku deteta počinju da teku kad dete navrši jednu godinu života.

I ove godine, građani Ivanjica mogu na elektronski i besplatan način da prijave decu za upis u Ustanovu, preko portala Euprava.

Elektronsko podnošenje prijave vrši se jednostavnim popunjavanjem online obrasca na portalu Euprave, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju zahvaljujući portalu Euprave.

Kada roditelj, staratelj ili hranitelj podnese Zahtev preko portala, Ustanova će dodeliti delovodni broj zahtevu i obavestiti preko Portala/mejlom o daljim koracima.

Sve informacije o konkursu možete pronaći na oglasnim tablama objekata Ustanove („Đurđevak“, „Zvončica“, „Pahuljica“ i „Bambi“) i na internet stranici ustanove: www.vrtic-ivanjica.co.rs

Nakon isteka konkursa, prijave i dopune konkursne dokumentacije neće se primati.

Na konkurs se mogu javiti  roditelji koji prvi put konkurišu za smeštaj deteta u Ustanovu, kao i roditelji koji su već podnosili zahtev Ustanovi za prijem deteta.

IL-vrtic-bajka1 Predškolska ustanova ''Bajka'' raspisala konkurs za prijem dece i poziv predškolcima

Upis dece u pripremni predškolski program u Predškolsku ustanovu „Bajka“ Ivanjica za radnu 2022/2023. godinu traje od 18.04.2022. godinu zaključno sa 06.05.2022. godinu u prostorijama objekta „Đurđevak“,učica Nade Popović broj 48, od 08,00 do 14,00 sati svakog radnog dana.

Uz zahtev za upis deteta radi pohađanja pripremnog predškolskog programa obavezno se podnosi izvod iz matične knjige rođenih za dete (na uvid) i dokaz o zdravstvenom pregledu deteta izdat od nadležne zdravstvene ustanove.

Sve informacije o konkursu možete pronaći na oglasnim tablama objekata Ustanove („Đurđevak“, „Zvončica“, „Pahuljica“ i „Bambi“) i na internet stranici ustanove: www.vrtic-ivanjica.co.rs

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *