U okviru predizborne kampanje Ivica Dačić i visoki funkcioneri SPS-a posetili Ivanjicu (VIDEO)

U okviru predizborne kampanje povodom parlamentarnih i predsedničkih izbora zakazanih za 3. april, Ivanjicu su danas posetili visoki funkcioneri Socijalističke partije Srbije na čelu sa predsednikom ove političke opcije i predsednikom Narodne skupštine Srbije, Ivicom Dačićem.

U velikoj sali Doma kulture predstavljen je program SPS-a koji se između ostalog bazira na razvojnom putu Srbije, ali i besplatnom školstvu i zdravstvu za sve građane. Takođe je predstavljen i kandidat za narodnog poslanika iz Ivanjice, Dragovan Milinković, koji je na listi ’’Ivica Dačić –premijer Srbije’’, koju čini 250 kandidata, na  37. mestu.

IL-Dragovan-Milinkovic- U okviru predizborne kampanje Ivica Dačić i visoki funkcioneri SPS-a posetili Ivanjicu (VIDEO)

Ivanjicu su posetili i  prvi potpredsednik Vlade RS, ministar prosvete, Branko Ružić, predsednik IO Glavnog odbora SPS-a, Vladan  Zagrađanin, predsednik mladih socijalista Srbije, Uglješa Marković, predsednik pokreta ’’Naša Drina’’, kandidat za narodnog poslanika, Igor Braunović i potpredsednik SPS-a i šef Poslaničke  grupe u skupštini Srbije, Đorđe Milićević.

IL-Ivica-Dacic- U okviru predizborne kampanje Ivica Dačić i visoki funkcioneri SPS-a posetili Ivanjicu (VIDEO)

Pred prepunom salom Doma kulture u Ivanjici, poruka Socijalističke partije Srbije bila je da na predstojećim izborima glasači zaokruže broj 2, jer tako glasaju za politiku koja brine o pojedinačnom interesu svakog građanina Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *