Ivanjica: Đango se vraća kući! Dirljiva priča o psu koji je danima lutao tražeći vlasnike (VIDEO)

Šok, neverica, suze i radost. Tako je izgledao susret porodice Spasić  iz Beograda i njihovog psa Đanga koji je pre dvadesetak dana nestao a onda se naprasno  pojavio u Ivanjici. Priča je neverovatna i veoma dirljiva.

Đango je pet godina kućni ljubimac porodice  Spasić i sa njima je odmarao na planini Zlatar. Jednog dana nije se vatio iz šetnje. Iako su pokušavali da ga pronađu, obilazili Zlatar i sva okolna sela, psa nije bilo. Skrhani tugom vratili su se u Beogradu.

Kada je  vlasnik, Ivan Spasić,  saznao da je Đango živ, odlučio je da priredi iznenađenje porodici kojoj je rekao da u Ivanjicu idu da nabave novog vučjaka.

Sve je počelo juče u u kasnim popodnevnim satima kada se na taksi stajalištu pojavio pas. Izmoren i žedan molećivo je gladao u ljude a onda je šef u PREMIER taksiju, Radovan Zarić, prišao, nahranio i napojio vučijaka koji mu je nakon toga uskočio u gepek auta. Shvatajući da se radi o dresiranom psu Zarić ga je odveo u veterinarsku stanicu gde su pomoću čipa pronašli vlasnika.

IL-DJango-se-vratio-kuci- Ivanjica: Đango se vraća kući! Dirljiva priča o psu koji je danima lutao tražeći vlasnike (VIDEO)

Kada je Ivan Spasić saznao da je Đango živ, odlučio je da priredi iznenađenje porodici kojoj je rekao da u Ivanjicu idu iz nekod drugog razloga.

Susret je bio dirljiv, a Đango se napokon vratio kući.

IL-baner-taxi-premier-1460 Ivanjica: Đango se vraća kući! Dirljiva priča o psu koji je danima lutao tražeći vlasnike (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. 18/03/2023

    […] Već pet godina Đango je kućni ljubimac porodice Spasić i sa njima je bio na odmoru na planini Zlatar, međutim, jednog dana nije se vratio iz šetnje. Porodica se odmah dala u potragu po Zlataru i okolini, ali bez uspeha. U Beograd su se vratili bez svog kućnog ljubimca, a onda je nakon toliko dana vlasniku zazvonio telefon, piše Info liga Ivanjica. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *