Velika sniženja za Mladence

Venčanja su srećne i radosne prilike, a sam čin darivanja poklona paru je uzbudljiv trenutak. Pronalaženje savršenog poklona za taj dan može biti izazovno, ali mi imamo najbolje opcije za vas.

U periodu od 14.03. do 31.03. iskoristite akcijske cene i napravite pravi izbor. Spektar je pripremio preko 100 artikala domaćih i stranih brendova po akcijskim cenama sa motivom praznika „Mladenci“ iz čije ponude izdvajamo:

1 Velika sniženja za Mladence

Ponudu čine odabrani veliki kućni aparati, televizori, kao i specijalne cene malih kućnih aparata u svim segmentima. Bilo da mislite na sudomašinu, peglu ili seckalicu, imamo savršen izbor za Vas.

U nedoumici ste šta im je najpotrebnije? Sasvim u redu, imamo rešenje i za to, napravite svoj budžet, preuzmite neki od poklon vaučera u vrednosti od 2.000 do čak 20.000 rsd. Mladenci će moći kasnije da izaberu ono što im najviše odgovara. Dozvolite da se sami odluče za poklon koji će ih dugo sećati na Vas i Vašu darežljivost.

Izgled-vaucera Velika sniženja za Mladence

Iskoristite sjajne popuste i kupite poklon za Mladence po najpovoljnijim cenama i uslovima.

Akcija važi za sve načine plaćanja. Pored standardnog gotovinskog, robu možete kupiti i na odloženo plaćanje čekovima, Intesa karticom kao i karticom Poštanske štedionice na 6 mesečnih rata bez kamate.

Posetite nas na sledećim lokacijama:

Salon tehnike Senjak, Šume bb, tel. 032 / 652 014

Ivanjica, Boška Petrovića bb, tel. 032 / 663 647

Ivanjica, Boška Petrovića 28, tel 032 / 663 050

Požega, Knjaza Miloša 28, tel, 031 / 38 25 360

Lučani, Jugoslovenske armije 6, tel. 032 / 819 528

Pratite našu Instagram i Facebook stranicu kako biste bili u toku sa novim akcijama i popustima.

PR

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *