Milovan Jakovljević iz Ivanjice šesti na listi za narodne poslanike ”Srpski pokret Dveri-POKS”

Koalicija okupljena oko srpskog pokreta Dveri i frakcije Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (POKS) predala je Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) svoju listu za parlamentarne izbore, sa 11.099 potpisa građana.

Naziv liste je „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POКS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Кraljevine Srbije“.

Listu su predali predsednik pokreta Dveri Boško Obradović i zamenik predsednika frakcije POКS-a Miloš Parandilović.

Prvi na listi je master politikolog, Boško Obradović, do njega je Žika Gojković diplomirani menadžer, treći je Ivan Kostić magistar poljoprivrednih nauka, sledi Biljana Dragić diplomirani hemičar pa Tamara Milenković Kerković  profesor, a šesti na listi je Milovan Jakovljević, preduzetnik iz Ivanjice.

IL-dveri-milovan Milovan Jakovljević iz Ivanjice šesti na listi za narodne poslanike ''Srpski pokret Dveri-POKS''

Na kutijama u kojima su predati potpisi podrške građana bilo je nacrtano „srce za Srbiju“, a Obradović je za članove RIK-a doneo cveće umotano u trake u bojama srpske zastave.

You may also like...

3 Responses

 1. Marko kaže:

  Ranije sam podržavao Dveri, ali se evidentno dogodilo raspisanje, kako članstva, tako i biračkog tela. Izostaje i podrška uglednih ljudi iz javnog života i intelektualaca. Mora da postoji razlog zbog kog se sve to dešava i zbog čega im izborna lista na republičkom nivou izgleda ovako. Ovakva ekipa, sastavljena od polukompetentnih i pojedinaca profitera, neće dobiti glas moje porodice i moje malenkosti. Znam i da mnogi moji prijatelji i poznanici neće dati glas Dverima na ovim izborima, iako su ih ranije podržavali, dok su neki bili i članovi pokreta.

 2. Alal vera brate kaže:

  Ti znaš zašta si se borio.
  Bićeš poslanik ili savetnik u nekom Ministarstvu.

 3. Marinko kaže:

  Svaka cast prijatelju,Ivanjica je ponosna na tebe!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *