Košarkaši OKK Ivanjica sutra gostuju ekipi Požarevca (VIDEO)

Košarkaši OKK Ivanjica, sutra od 18 časova gostuju ekipi Požarevca, gde će pokušati da ostvare drugu pobedu u play off-u Prve muške regionalne lige, grupa B Zapad,  nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Radničkog 1950 iz Kragujevca. Pomoćni trener OKK Ivanjice, Nebojša Maksimović, rekao je da ostaje žal nakon poraza u prošlom kolu jer je to bila poslednja šansa da pobedom ostanu u trci  za ulazak u viši rang takmičenja, i da je ekipa morala da odigra bolje i sa većom željom.

Cilj kluba je da naredne sezone igrači iz mlađih kategorija budu glavni konkurenti za ulazak u prvi tim, a trener kadetske ekipe Duško Jaćović kaže da njegova ekipa radi i trenira na zadovoljavajućem nivou.  Trener koji je prošle godine uspeo da obezbedi ulazak prvog tima u Prvu srpsku ligu, smatra da ima dosta talenata među mladima, a da će ih rad i trud dovesti do zacrtanog cilja.

Stefan Žigon, jedan od najboljih pojedinaca ove sezone zadovoljan je atmosferom u ekipi, i da će igrači pružiti svoj maksimum kako bi klub ostvario pobedu na nezgodnom gostovanju u Požarevcu.

IL-OKK-Ivanjica- Košarkaši OKK Ivanjica sutra gostuju ekipi Požarevca (VIDEO)

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *