Lepe vesti u 2022. godini: Ivanjica dobija peti dečiji vrtić (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, potpisao je ugovor o kupovini objekta za potrebe petog dečijeg vrtića u opštini Ivanjica. Ovaj objekat počeće sa radom do maja meseca a nalazi se u centru Prilika.

Mitrović je rekao da će otvaranjem petog dečije vrtića, koji će moći  da  primi oko osamdeset mališana, broj dece na čekanju biti upola manji. Međutim kako bi liste čekanja za prijem u vrtić otišle u zaborav neophodno je i otvaranje objekta u Međurečju koje se očekuje tokom godine.

IL-Potpisivanje-ugovora-za-Vrtic-1021x1024 Lepe vesti u 2022. godini: Ivanjica dobija peti dečiji vrtić (VIDEO)

Osim novog vrtića sa lepo uređenim dvorišnim prostorom, Prilike će u ovoj godini dobiti i nov izgled autobuske stanice i igrališta sa kompletno uređenim centralnim delom ove Mesne zajednice.

You may also like...

2 Responses

 1. Lokal patriota kaže:

  Odlično! Bravo!

 2. Gradjanin kaže:

  Postovani,

  Zeleo bih da Vam cestitam na odluci. Zaista lepa vest!

  Shodno tome bih podsetio na i dalje potencijalni problem pesackog prelaza u Prilikama koji i dalje nije resen, niti je bezbedan.

  Drugi problem je plan autoputa i upoznavanje gradjana nase opstine sa planom ekspropiracije, zasto gradjani ne znaju detalje, a vrlo dobro znamo kako su prolazili gradjani koji su dobijali ponudu od opstina kojoj pripadaju na drugim deonicama?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *