Hotel ”Nordic” u Guči idealno mesto za sportsko-rekreativni turizam

Ove godine hotel ‘’Nordic’’ (Zlatna truba) u Guči ponovo je postao regionalni centar za sportski i rekreativni turizam. U veoma kratkom vremenskom roku hotel je upisao preko 15 000 noćenja, što potvrđuje vrhunski kvalitet smeštaja i poslovni profesionalizam zaposlenih.

Guča je mirna varoš u zagrljaju prirodnih lepota, čistog vazduha i zdrave hrane i kao takva idealna je za sportsko-rekreativni turizam. Sa infrastrukturom, koja ispunjava sve potrebe sportista i rekreativaca, poput sportskog centara sa dva stadiona, pešačkih i trim staza, sala za male i velike sportove, biciklističkih staza, ovo mesto postaje sve traženija destinacija na turističkoj mapi Srbije.

IL-nordic-zlatna-truba-1 Hotel ''Nordic'' u Guči idealno mesto za sportsko-rekreativni turizam

Hotel ‘’Nordic’’ u ovoj godini ugostio je mnogobrojne sportiste , među njima odbojkaše Partizana, Forme iz Užica, Top Voley-a iz Beograda, fudbalere Mačve, Batajnice i na desetine rekretivnih grupa iz čitave Srbije.

Ogromno interesovanje sportista za pripreme u ovoj varoši i stopostotna popunjenost hotelskih kapaciteta pokazatelji su da Guča pored manifestacionog turizma preuzima primat i u sportsko-rekretivnoj ponudi Srbije.

Nov auto-put koji prolazi na samo par kilometara od Guče omogućiće turistima i sportistima udobano putovanje do ove varoši koja u ponudi ima bezbroj kvalitetnih sadržaja, kulturno istorijskih znamenitosti, muzeja i nesvakidašnjih prirodnih fenomena što ljubiteljima ruralnog turizma oduzimaju dah.

IL-nordic-zlatna-truba-3 Hotel ''Nordic'' u Guči idealno mesto za sportsko-rekreativni turizam

U blizini Guče je jedna od najlepših klisura u Srbiji koja se nalazi između planina Ovčara i Kablara. Njenoj lepoti doprinose i dva veštačka jezera a od ostalih delova Srbije ovu klisuru izdvajaju i njeni mnogobrojni manastiri pa je taj kraj u narodu poznat kao Srpska Sveta gora.

Kapaciteti hotela ‘’Nordic’’ kao i svi propratni sadržaji, pružaju maksimalan komfor gostima uz idealne uslove za sportsko-rekreativnu nastavu i boravak dece u njemu.

-Dosadašnja praksa i dugogodišnje analize pokazali su da je naše tržište najzanimljivije za posetioce iz Beograda, Niša, Novog Sada ali i čitave zapadne Srbije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa partnerima Vanja travel Beograd i Prima plus Niš kapaciteti hotela su popunjeni i veoma smo zadovoljni godinom koja ostaje iza nas. U narednoj planiramo da proširimo tržiše i van granica zemlje. Imamo ozbiljno interesovanje za pripreme košarkaških klubova sa Malte i iz Engleske tako da ćemo morati da radimo na proširenju kapaciteta.’’- kažu u hotelu ‘’Nordic’’.

IL-nordic-zlatna-truba-4 Hotel ''Nordic'' u Guči idealno mesto za sportsko-rekreativni turizam

Inace Guča pored hotela ‘’Nordic’’ nudi smeštaj i u Domu trubača koji raspolaže sa  160 ležajeva, pansionu Zlatibor kapaciteta od 40 postelja i još preko 700 kategorisanih ležajeva u privatnom smestaju.

Prelepa srpska varošica sa smeštajnim kapacitetima više od       1 000 postelja jedna je od najkonkurentnijih destinacija za sportsko-rekreativni i manifestacioni turizam u Srbiji.

IL-nordic-zlatna-truba-5 Hotel ''Nordic'' u Guči idealno mesto za sportsko-rekreativni turizam

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *