Hiljadu osmeha obeležilo Dečiju nedelju u Ivanjici (VIDEO)

Dečija nedelja na području Ivanjice obeležena je skromnije nego prethodnih godina zbog aktuelne epidemiološke situacije. Međutim, to nije sprečilo mališane da iskažu svoju kreativnost kroz mnogobrojne radionice i druge aktivnosti u školama, a predsednik opštine , Momčilo Mitrović, u pratnji veselih animatora potrudio se da ulepša ovaj dečiji praznik u gotovo svakoj školi i vrtiću.

Obeležavanjem Dečije nedelje želi se ukazati na potrebe i obavezu poštivanja deteta, te zaštite dečjih prava zagarantovanih Konvencijom o dječjim pravima.

IL-Decija-nedelja-1 Hiljadu osmeha obeležilo Dečiju nedelju u Ivanjici (VIDEO)

O deci moramo brinuti svakog dana ne samo tokom Dečije nedelje, zato pažljivo slušamo njihove želje I trudimo se da aktivnosti lokalne samouprave usmerimo ka stvaranju ambijenta u kome će oni bezbrižno odrastati, rekao je MItrović.

IL-Decija-nedelja-pet-1 Hiljadu osmeha obeležilo Dečiju nedelju u Ivanjici (VIDEO)

Namejani mališani uživali su u programu koji je za njih priredila lokalna samouprava a svi su rastali u nadi da će naredna godina biti mnogo bolja i u zdravstvenom smislu sigurnija što će omogućiti bogatije sadržaje tokom Dečije nedelje.

IL-Decija-nedelja-6 Hiljadu osmeha obeležilo Dečiju nedelju u Ivanjici (VIDEO)

IL-Decija-nedelja-tri Hiljadu osmeha obeležilo Dečiju nedelju u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *