Besplatna obuka i posao za 10 CNC operatera u kompaniji Matis

U okviru projekta „Model za unapređenje kompetencija nezaposlene omladine u cilju ublažavanja negativnih posledica migracija“ koji realizuje lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica u saradnji sa Međunarodnom ogranizacijom za migracije (IOM) i UNDP u Srbiji, finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sufinansira opština Ivanjica raspisuje se JAVNI POZIV za „Obuku za CNC operatere“.

Obuka se realizuje u saradnji sa Akademijom „Oxford“ i kompanijom „MATIS“ iz Ivanjice, koja je i partner na pomenutom projektu. Ukupno 10 mladih polaznika proći će obuku za CNC operatere, nakon čega će im biti dodeljen priznati sertifikat od strane licencirane Akademije. Praktični deo obuke realizovaće se u kompaniji „MATIS“, gde će mladi koji uspešno završe obuku dobiti posao iz te struke i na poziciji CNC operatera.

matis-cnc Besplatna obuka i posao za 10 CNC operatera u kompaniji Matis

Na obuku se mogu prijaviti svi mladi od 18 do 30 godina, a poziv traje do ponedeljka 11.10.2021. godine. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Prijave za kurs se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica  ili na brojeve telefona 0648899486 i 0644192407.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *