Sutra počinje Nušićijada (VIDEO)

Ivanjički festival kulture, humora i zabave Nušićijada, počinje sutra Svečanom akademijom koja će biti posvećena jubileju, sedamdeset godina pozorišne kulture u Ivanjici. Festival traje do 29. avgusta i obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima kao i akademskim programom. Sve mere zaštite shodno epidemiološkoj situaciji su preduzete kako bi učesnici i posetioci festivala humora, iz Ivanjice otišli zdravi i nasmejani, kaže predsednik opštine Momčilo Mitrović.

U samom programu bilo je malo izmena ali će se publici u okviru pozorišne scene predstaviti narodna pozorišta iz Prištine i Novog Sada, Puls teatar i kabare sa Sandrom Bugarski i Vladanom Savićem. U muzičkom delu programa nastupaće Dejan Petrović i Big Band, Tijana Bogićević, Lena Kovačević, Tropiko bend i grupa Valentino. Nušićijadu će svojim nastupom obogatiti i Nebojša Dugalić, Dušan Svilar, pijanistkinja Nevena Živković, prvakinja opere Snežana Savičić i Old Hat Orchestra, kao i kvartet Maestre.

Posetioci Nušićijade moći će da vide četiri tematske izložbe i prisustvuju retorici ”Govornik u Nušićevom i našem vremenu”  kao i promociji ivanjičkog književnog stvaralaštva.

Kompletan program možete pogledati OVDE.

КАД-МАСКЕ-ПАДНУ-НУШИЋ-НАСТУПА-ПЛАКАТ-Б1-ФИНАЛНА-ВЕРЗИЈА-50-scaled Sutra počinje Nušićijada (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *