DECA HEROJA SA KOŠARA DOBILA NOVI DOM – Ivanjički “Matis” učestvovao u akciji pomoći

„Sigurno je i tata srećan što mu se njegova najveća želja ostvarila – da Uki i ja ne moramo da delimo krevet s mamom i da svako ima svoju sobu”

Ove reči male Milice Pejić (6) iz Beograda razgaljuju dušu, a istovremeno su dokaz da je za iskreni dečji osmeh tako malo potrebno. To „malo“ je delo ljudi velikih srca za koje dečji osmeh nema cenu.

Milica i Uroš prerano su ostali bez oca Saše Pejića, koji je preživeo Košare, ali ga je pre godinu i po dana srce izdalo. Deca su s mamom i nepokretnom bakom ostala da žive u nužnom smeštaju, u malom stanu od 39 kvadrata u beogradskom naselju Beli potok.

Nakon prevelike boli i patnje sa kojima ih je život odmalena suočio, ovo dvoje mališana dobili su u potpunosti nov i nameštajem opremljen dom, sa dovoljno prostora za igru i učenje. Jednom rečju, pravi porodični kutak za srećno odrastanje.

Ivanjički  “Matis” učestvovao je u akciji “Blic fondacije”, a ispred kompanije  obratio se direktor  Dragomir Lazović.

– Čast i zadovoljstvo nam je da ispred kompanije Matis koja već dugi niz društveno odgovorna kompanija, a pre svega srpska kompanija u srpskom vlasništvu, učestvujemo u ovako lepom događaju sa Blic fondacijom i da je na jedan primeren način pomognemo porodici čoveka, tragično preminulog heroja sa Košara. Trudićemo se da i ubuduće ovakvim gestovima i donacijama, pomažemo i učestvujemo u daljim akcijama – rekao je Dragomir Lazović, direktor kompanije Matis – rekao je Dragomir Lazović, direktor kompanije Matis.

Foto: Zoran Ilić

Izvor : Blic

2 DECA HEROJA SA KOŠARA DOBILA NOVI DOM  - Ivanjički "Matis" učestvovao u akciji pomoći

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *