Treći “Hajduk fest” za vikend u Guči

Treći Dragačevski “Hajduk fest” biće održan u Guči 26. juna 2021. godine.  Ova relativno mlada manifestacija otpočela je sa idejom da se sačuva tradicija pripreme dragačevskog specijaliteta, hajdučkog ćevapa. U kulinarskom nadmetanju ove godine učestvovaće brojne ekipe iz Dragačeva  i okruženja.

-Raduje nas činjenica da se nakon velike pauze ponovo vraćamo normalnom životu i da možemo organizovati manifestacije. Za Dragačevski hajduk fest od prvog dana vlada ogromno interesovanje pa se nadamo da će ove godine biti rekordan broj učesnika i ljubitelja tradicije. Potrudili smo se da uz tradicionalni takmičarski deo pripreme hajdučkog ćevapa program obogatimo sportskim i muzičkim dešavanjima. Verujem da je u prethodnom periodu svima nedostajalo druženje pa pozivam ljude iz ovog kraja i okruženja da dođu i uživaju u manifestaciji.- rekao je Bili Vulović direktor Turističke organizacije ’’Dragačevo’’.

U okviru ovogodišnjeg “Hajduk festa” biće organizovan  Street basket kao i prigodan kulturni i muzički program. Na kraju dana posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu Dejana Petrovića i Big benda koji je planiran za 21 sat na pozorinici ispred Kulturnog centra.

il-deki2 Treći "Hajduk fest" za vikend u Guči

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *