VELIKI USPEH ATLETIČARKE IVANJIČKOG JAVORA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

U Kraljevu je za vikend održano prvenstvo Srbije u atletici za seniore/ke. Na najvažnijem domaćem atletskom takmičenju ove godine učestvovale su i atletičarke ivanjičkog Javora.

IL-AK-Javor-Rajkovic1 VELIKI USPEH ATLETIČARKE IVANJIČKOG JAVORA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Sjajnu trku na 3000 metara stipl istrčala je najbolja mlada sportistkinja Ivanjice, Katarina Rajković. Iako još uvek juniorka, hrabro je ušla u duel sa najboljim seniorkama države u ovoj discipline, i osvojila bronzanu medalju.

Ovo je najvrednija medalja atletičarke Javora u dosadašnjoj karijeri jer je osvojena u seniorskoj konkurenciji.

-Srećna sam i zadovoljna posle sjajne trke i osvojene medalje u seniorskoj konkurenciji. Ovo  je ogroman motiv za mene, mog trenera Dušana Orestijevića i za moj klub Javor. Nadam se da ćemo u narednom periodu osvajati još medalja i beležiti što bolje rezultate.  –  izjavila je Katarina Rajković.

-Sjajna trka našeg atletskog bisera Katarine Rajković u Kraljevu  na seniorskom prvenstvu Srbije. Posle juniorskih medalja osvojila je i prvu u seniorskoj konkurenciji  na Državnom prvenstvu. Ovaj sjajan rezultat na ponos je atletskom klubu Javor i celokupnoj Ivanjici. Naravno , sve ovo ne bi bilo ostvarivo da nismo dobili potrebnu podršku od lokalne samouprave u Ivanjici koja je prepoznala trud, rad i talenat  i omogućila nam da se dalje razvijamo i postižemo rezultate.  Idemo dalje sa još većim optimizmom prema novim takmičenjima i medaljama,  izjavio je trener atletskog kluba Javor,  Dušan Orestijević.

You may also like...

1 Response

  1. Adam kaže:

    Bravo devojčice hrabro napred

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *