Muškarac pozvao policiju u Ivanjici: ”Žena me psihički zlostavlja, imam dve bombe uzmite ih pre nego…”

Kod pedesetjednogodišnjeg  Zorana R. iz Ivanjice pronađene su dve ručne bombe nakon čega ga je ovdašnja policija privela na saslušanje.

Naime, Ivanjičanin je osumnjičen da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija, u ovom slučaju ručnih bombi  M -75 i M-52 koje su bile u pomoćnoj prostoriji pored kuće osumnjičenog.

Kako nezvanično saznaje InfoLIGA, Zoran je u nedelju veče pozvao policiju i rekao da trpi psihičko nasilje od strane supruge, pa kako neovlašćeno poseduje dve ručne bombe, želeo bi da ih preda pre nego napravi problem.

Nakon što su pripadnici OUP-a Ivanjica izašli na teren osumnjičeni je dobrovoljno predao bombe koje su mu oduzete.IL-policija-i-bomba- Muškarac pozvao policiju u Ivanjici: ''Žena me psihički zlostavlja, imam dve bombe uzmite ih pre nego...''

 

You may also like...

4 Responses

 1. gojko kaže:

  Zoki izdrzi do kraja, zena ce uvek biti

 2. MARKO CADEZ kaže:

  u poslednje vreme su zene veci nasilnici od muskaraca, samo ih blam da ispricaju javnosti.Zato nam se i desava ovo da cujemo da je zena stradala a u stvari prekioi coveku i odluci se na ovaj potez.Znam mnogo slucajeva gde zene maltretiraju muzeve i doje do kulminacije.

 1. 02/03/2021

  […] piše pomenuti portal, kod Z. R. iz Ivanjice pronađene su dve ručne bombe nakon čega ga je policija privela na […]

 2. 06/03/2021

  […] prenosi Infoliga, muškarac je osumnjičen da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *