Zdrava Srbija osnovala Odbor za porodicu i prirodni priraštaj

Zdrava Srbija (ZS) formirala je Odbor za porodicu i prirodni priraštaj, s ciljem da se još više politički angažuje u sprečavanju izumiranja nacije i očuvanju srpske tradicije, ali i porodice koja podrazumeva bračnu zajednicu muškarca i žene, a ne istopolne brakove, kako je predviđeno tzv. Zakonom o istopolnim brakovima koji je usmeren protiv srpskog društva i države – saopštila je Informativna služba ZS.

– Osnovni cilj Zdrave Srbije jeste zdrava porodica u zdravom društvu. Osim fizičkog veoma je značajno i mentalno zdravlje stanovnika države Srbije, za šta uporište pronalazimo u učenju Srpske pravoslavne crkve i narodnoj tradiciji srpskog naroda. Uzevši oba elementa u obzir, i podatak da se broj stanovnika Srbije svake godine smanji za veličinu jednog grada od oko 40.000 stanovnika, smatramo da je kontraproduktivno usvajanje Zakona o istopolnim brakovima i zato ćemo se u svakoj prilici zalagati za zaštitu srpskih tradicionalnih vrednosti – ističe se u saopštenju Zdrave Srbije

IL-Zdrava-Srbija Zdrava Srbija osnovala Odbor za porodicu i prirodni priraštaj

Članovi novoformiranog Odbora Zdrave Srbije su: Ljubiša Ristić (vršilac dužnosti predsednika), Ljubivoje Ršumović, Uroš Brzaković, Dragoslav Jovanović, dr Radomir Kovačević, Dušan Ćatić, Ranko Gojković i Jovan Honda.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *