Tokom praznika u Ivanjici izvršeno 75 inspekcijskih nadzora

Tokom novogodišnjih praznika na teritoriji ivanjičke opštine obavljeno je 75 inspekcijskih nadzora ugostiteljskih objekata. Kontrolisano je šest hotela koji imaju goste na pansionu, a 31. decembra jedan lokal je ispražnjen i napisana je kazna na 150 000 dinara dok je drugi zbog nepoštovanja mera i nenošenja maski takođe ostao bez godtiju  uz kaznu od  5 000 dinara.

Prvi dan 2021. godine protekao je bez prekršaja, dok je 2. januara napisano četiri prekršajna naloga o kojima će se izjasniti sudija za prekršaje.

IL-Inspekcija-naslovna Tokom praznika u Ivanjici izvršeno 75 inspekcijskih nadzora

Šef radne grupe inpekcijskog nadzora za Ivanjicu, Slađana Borisavljević,  sa komnalnim inspektorom  Brankom Raičevićem, turističkim inspektorom Božidarom Grojićem  uz pomoć pripadnika policije, sprovelli su nadzor na teritoriji čitave opštine. Po Borisavljevićkinim  rečima Ivanjičani su u velikoj meri ispoštovali preporuke Kriznog štaba.

Međutim, najveći izazov za Ivanjičane ali i inspekciju biće Božić koji su meštani ove varoši navikli bogato da proslave a sada će morati da pokažu maksimalnu odgovornost.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *