Prestižna nagrada kompaniji “Matis GROUP” – Najavljena nova ulaganja (VIDEO)

Ivanjička kompanija Matis GROUP dobila je prestižno priznanje Privredne komore Srbije za najuspešniju firmu u 2020. godinu u regionu Zlatiborskog okruga. Ovo priznanje posebno je značajno u godini koja je zbog aktuelne epidemiološke situacije negativno uticala na mnogobrojne kompanije u zemlji i svetu. Ivanjički Matis i u ovim teškim uslovima uspeo da pronađe rešenje i nastaviti razvojnim putem na kome se nalazi već dugi niz godina. Vlasnik komapnije, Dragomir Lazović, kaže da je zahvalan republičkim instituacijama koje prepoznaju kvalitet  sistema projektovanog da isprati najsloženije zahteve tržišta.

Kao društveno odgovorna kompanija Matis GROUP u ovoj godini podržala je i pokrenula niz humanitarnih akcija, razvojnih projekata a kada je reč o sportu gotovo dve decenije glavni je finansijer  FK ’’Javor’’. I na ovom polju najavljene su značajne investicije u godini pred nama.Il-Dragomir-Lazovic- Prestižna nagrada kompaniji  "Matis GROUP" - Najavljena nova ulaganja (VIDEO)

Dobar tim osnovni je preduslov za uspeh, istakao je vlasnik kompanije Matis GROUP, Dragomir Lazović, i iskoristio priliku da se zahvali zaposlenima u firmi kao i u FK ’’Javor’’ poželevši im sve najbolje u godini koja dolazi.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *