Uključite se u akciju Udruženja ”Naše Dragačevo”- ovoj dečici je potrebno kupatilo

Nakon prve akcije bratske pomoći porodici Plazinić iz Guberevca koja ima četvoro dece i slabijeg je imovinskog stanja, javio se veliki broj  prijatelja, saradnika i članova iz Guče, Čačka, Lučana, Velesa i Goračića, pa je akcija nastavljena.

Prikupljena pomoć sastoji se od nove i polovne dečije garderobe svih tipova (zimske i letnje), garderobe i obuće za odrasle, sredstava kućne hemije, sredstava lične higijene, slatkiša i grickalica..

Porodica Momira Plazinića ima četvoro dece, jedanaestogodišnju ćerku Mladenu, sedmogodišnjeg sina Mladena, četvorogodišnjeg Nikolu i jednogodišnju Nikolinu.

Izdržavaju se od rada u nadnici i prihoda sa skromnog imanja. Žive u veoma teškim uslovima, bez kupatila i sanitarnog čvora.

Devojčica Mladena je odličan đak osnovne škole u Goračićima sa svim peticama (sada peti razred), dok je Mladen ove jeseni krenuo u prvi razred osnovne škole.

IL-Pomoc-Nase-Dragacevo Uključite se u akciju Udruženja ''Naše Dragačevo''- ovoj dečici je potrebno kupatilo

I pored teških uslova života i ovog puta predstavnici Udruženja koje je uručilo pomoć dočekani su i ispraćeni srdačno, sa osmehom, toplom i lepom rečju od Plazinića.

Apel je i ovaj put upućen na adresu dobrih i plemenitih ljudi  da pomognu Plazinićima, pre svega kako bi prizidali i opremili kupatilo, koje im je preko potrebno.

Ovo je druga akcija Udruženja ’’Naše Dragačevo’’, a u narednom periodu njihov rad biće inteziviran. Moguće je da postoje porodice koje se nalaze u sličnim ili još težim uslovima života pa ovom prilikom Udruženje poziva prijatelje da im ukažu na njih kako bi u skladu sa trenutnim mogućnostima, koje nisu velike, našli način da pomognu.

Udruženje ’’Naše Dragačevo’’ se zahvaljuje svim članovima i prijateljima koji su bili donatori ove akcije bratske pomoći porodici Plazinić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *