Podeljena sreća u još sedam ivanjičkih škola (VIDEO)

Opština Ivanjica ulaže velike napore da svojim najmlađim stanovnicima život učini lepšim, radosnijim i bezbrižnijim, zato su se predstavnici lokalne samouprave potrduili da tokom Dečije nedelje obiđu sve obrazovne ustanove na teritoriji naše opštine.

Učenici u Devićima, Međurečju, Kušićima, Katićima, Močiocima, Lisi i Raščićima dobili su vredne poklone,poput lap topova i bicikli,- ali i uživali u igri, druženju, slatkišima i voću.

Đaci su imali priliku da popričaju sa predsednikom opštine Ivanjica, Momčilom Mitrovićem, i iznesu svoje želje.IL-Masa-i-Misa- Podeljena sreća u još sedam ivanjičkih škola (VIDEO)

Sve ivanjičke škole pripremile su bogat sedmodnevni program svojim mališanima. U osnovnoj školi „Vučić Veličković“ u Međurečju učenici su imali debetu na kojoj su se podsetili dečijih prava, razgovarali o sreći, zaštiti od virusa covid19, ali i pokazali svoju humanost.

Dečija nedelja održava se svake godine u oktorbu sa ciljem poboljšanja položaja deteta u Srbiji. Ove godine, manifestacija je održana u izmenjenim okolnostima, ali sa istom dečijom radošću.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *