Pola veka ljubavi u domu Mojovića (VIDEO)

Na istom mestu gde su pre pola veka Mika i Vasilije Mojović izgovorili sudbonosno ’’da’’, danas  u društvu dece, unučića, kumova i prijatelja slave zlatnu svadbu. Dvorište porodične kuće Mojivić u ivanjičkom naselju Đurići blista od ljubavi, smeha i prelepo dekorisanog ambijenta. Radmila i Rade Mojović odlučili su da svojim roditeljima upriliče ovo divno slavlje kao znak zahvalnosti za svu pažnju, ljubav i dobrotu koju su im pružili.

A slavljenici su bili srećni kao prvog dana kada su na ovom istom mestu počeli da svijaju svoje porodično gnezdo. U svaki kutak ovog doma utkano je poverenje, razumevanje, pažnja i toplina.  Krenuli su sitnim koracima i napravili ono o čemu većina mašta, harmoniju i sreću koja se prenosi sa kolena na koleno.

il-svadba-1 Pola veka ljubavi u domu Mojovića (VIDEO)IL-Mojovici-50-godina-u-braku- Pola veka ljubavi u domu Mojovića (VIDEO)

-Kada bi se vratio pedeset godina unatrag opet bih birao isto, kaže slavljenik Vasilije Mojović za InfoLigu.

il-svadba-2 Pola veka ljubavi u domu Mojovića (VIDEO)

Mika i Vasilije kažu da prava ljubav nikada ne može izbledeti a jedino blago koje čoveka zauvek ispuni su deca, na koju su beskrajno ponosni.

il-svadba Pola veka ljubavi u domu Mojovića (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Radmila kaže:

    Hvala puno draga??, Dao Bog da svi ovo dočekaju ??❤

  2. Veki kaže:

    Cestitam od srca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *