Rekonstrukcija putnih pravaca u Prilikama i Bratljevu (VIDEO)

U toku je rekonstrukcija putnog pravca Prilike – Gornje Radaljevo , za koji je opština Ivanjica izdvojila po 1 200 000 dinara. Za nekoliko dana počinju radovi i na putnom pravcu Milovići – Gradina i Malovići – Maslareve vodenice, kao i Bratljevo – Šančevi za koje je takođe lokalna samouprava izdvojila  1 200 000 dinara, rekao je pomoćnik predsednika opštine Ivan Mojsilović.

Lokalna samouprava takođe radi na rešavanju problema otpadnih voda. Da ubuduće ne bi dolazilo do izlivanja i plavljenja ovog dela Prilika, u toku je kopanje novog kanala koji će moći bez problema da prihvati otpadne vode. Ovi radovi su od ogromnog značaja za stanovnike centralnog dela Prilika jer će sprečiti izlivanje otpadnih voda i plavljenje objekata što je bio slučaj u prethodnom periodu.Il-Rekonstrukcija-puta-Radaljevo-Prilike-tri-putna-pravca- Rekonstrukcija putnih pravaca u Prilikama i Bratljevu (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Meštanin kaže:

    Cirkuliše školski autobus od Devića za Brusnik Ostatiju i Pridvoricu pa ne radite ništa od popravke puta sramota za opštinu Ivanjicu i za Srbiju žalosno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *