Počela raspodela dezinfekcionih sredstava za građane Ivanjice (VIDEO)

Opštinski štab za vanredne situacije postavio je mobilne  cisterne  sa dezinfekcionim sredstvima na deset lokacija u opštini Ivanjica. Natrijum hipohlorid je pripremljen u propisanoj razmeri za korišćenje bez dodatnog razblaživanja i građani će moći da ga preuzmu u količni od dva litra po domaćinstvu. Reč je o donaciji JKP ’’Vodovod’’ iz Sremske Mitroviće u količini od dve tone , a na inicijativu ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića. Ivanjičko preduzeće „Matis“ obezbedilo je besplatan prevoz.

Mobilne cisterne biće postavljene , na igralištu u Prilikama, igralištu na Bukovici ,u naselju Senjak kod Akona , pored zgrade EPS-a, na Mrkočevcu kod dečijeg vrtića, u centru grada kod Turističke organizacije, na platou ispred Pošte, trgu Doma kulture, kod Osnovne škole  u Crnjevu i na autobuskom stajalištu kod fabrike „Špik“.Il-Mobilna-cisterna- Počela raspodela dezinfekcionih sredstava za građane Ivanjice (VIDEO)

Obezbeđene su dovoljne količine ovog dezinfekcionog sredstva za sve građane pa će cisterne po potrebi biti premeštane na druge lokacije. Mole se građani da prilikom točenja i upotrebe navedenog dezinfekcionog sredstva primenjuju sve mere opreza i zaštite i pridržavaju se svih propisanih mera.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *