Javor počinje prvenstvo utakmicom u Lučanima (VIDEO)

Fudbaleri Javor Matis u novu sezonu ućiće sa dosta renoviranim timom. Mnogi igrači su otišli iz kluba koji je na njihove poicije doveo adekvatna pojačanja pa se očekuje da ti igrači kroz prvenstvo opravdaju poverenje.

Na spisku onih koji su napustili stadion kraj Moravice nalazi se 12 igrača. Od standardnih prvotimaca Javor su napustili Petković, Dolmagić i Krnić dok su ostali bili sa malom minutažom ili uopšte nisu igrali. Na tom spisku su Rogač, Švonjo, Milošević, Šuljagić, Filipović, Jakovljević, Anđelković, Vasiljević i Basarić koji je na pozajmici ariljskom srpskoligašu. Ovom spisku treba dodati i ime Ivana Cvetkovića koji je okončao karijeru.

Što se dolazaka tiče novajlije u dresu Javora su: Vladimir Otašević nekadašnji igrač Spartaka, Nikola Tričković iz lučanske Mladosti, Marko Jevtović iz Mačve, Bojan Mijailović iz Metalca, Ines Rušević iz Novog Pazara, Siniša Babić iz BSK-a iz Borče, Petar Ristić iz Brodarca i tamnoputi Ibrahim Tanko iz lučanske Mladosti.

Inače prelazni rok traje do oktobra pa je moguće da će uslediti još promena u timu Ivanjičana. Kako ističe šef struke Javor Matisa,  Igor Bondžulić, prioritet je pojačanje na poziciji napadača.

U subotu 31.jula počinje novo prvenstvo a Javor u prvom kolu gostuje komšijama iz Lučana.

IL-Javor-fubalske-utakmice-korona- Javor počinje prvenstvo utakmicom u Lučanima (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *