Uvodite gas, klime ili ventilacione sisteme? Firma “R project” iz Ivanjice nudi rešenje za vas (VIDEO)

Javno preduzeće “Srbijagas” omogućilo je svim zainteresovanim građanima da se priključe na distributivnu gasovodnu mrežu po promotivnim uslovima. Cena priključka trenutno iznosi 780 evra, a postoji i mogućnost otplate na 36 mesečnih rata. Kako biste na najbolji i najefikasniji način uveli gas u svoj objekat, firma “R project” iz Ivanjice  nudi  izradu projekta i prezentaciju svih troškova vezanih za prelezak na ovaj vid grejanja, po akcijskim cenama.

Preko 800 domaćinstava u Ivanjici podnelo je prijavu za priključak na distributivnu gasovodnu mrežu, a sve ostale informacije mogu dobiti kod licenciranog diplomiranog inženjera mašinstva Aleksandra Radonjića.

il-aca-radonjic1 Uvodite gas, klime ili ventilacione sisteme? Firma "R project" iz Ivanjice nudi rešenje za vas (VIDEO)

Pored konsaltinga vezanog za gasni sistem, firma “R project” bavi se projektovanjem svih termotehičkih instalacija. U saradnji sa različitim firmama, oni pružaju njabolja rešenja po pitanju grejanja, ali i energetske efikasnosti.

il-aca-radonjic Uvodite gas, klime ili ventilacione sisteme? Firma "R project" iz Ivanjice nudi rešenje za vas (VIDEO)

Cena izrade projekta zavisi od veličine objekta i instalacija, a sve informacije možete dobiti u ulici Boška Petrovića, pored Javnog komunalnog preduzeća.

Broj telefona na koji možete dobiti informacije je 0641198236

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *