Još dve žrtve korone u Ivanjici

Još dvoje Ivanjičana  preminulo je od posledica korona virusa. Reč je o ženi i muškarcu srednjih godina koji su zbog teže kliničke slike bili na bolničkom lečenju, priključeni na respirator. Nažalost nisu uspeli da pobede ovaj opaki virus. Od početka epidemije do sada Ivanjica beleži četiri žrtve COVIDA 19.

Po rečima načelnika higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Ivanjica, dr Milorada Dramićanina, juče i danas bilo je manje pacijenata sa upalom pluća pa se u ovoj zdravstvenom ustanovi nadaju da će u narednim danima epidemiološka slika biti bolja.

Il-Ambulanta-infektivno Još dve žrtve korone u Ivanjici

-Izuzetno je važno da se svi pridržavaju propisanih mera zaštite. Još jednom apelujem na sugrađane da nose maske, drže propisano rastojanje i vode računa o higijeni. –rekao je dr Dramićanin.

You may also like...

1 Response

  1. a kaže:

    Razumem zakone o privatnosti itd. Medjutim, smatram da u ovo vreme, ne treba kriti imena. Ne da bi se ispirala usta tudjom mukom, vec zbog toga sto je vreme zaraze. Ko je zarazen – treba objaviti! Razlog – svako ko je bio u kontaktu ce znati, moci ce da se testira, proveri. Nije sramota biti zarazen, svakom moze da se desi. Sramota je kriti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *