Meštani Gliječe u strahu pred predstojeću zimu – da li će biti struje? (VIDEO)

Meštani Gliječe predstojeću zimu dočekuju u strahu jer su prošle godine sami rešavali problem struje bez koje su bili deset dana zbog neraskresanih linija i pokidanih žica. Tada su bili primorani da amaterski vežu sajlama dotrajalu banderu da ne bi pala i evo godinu dana kasnije sve je u istom stanju. Drvena bandera nakrenuta sklona padu, kablovi na zemlji… Ovo je jedan od problema na elektro mreži u ivanjičkoj opštini gde se, bar u odnosu na prethodne, ove godine užurbanije radilo na prokresu i stabilizaciji napajanja. Da li će i problem meštana Gliječe biti rešen pokazaće vreme.

Miljan Glavinić koji je prošle zime dao nesebičan doprinos da meštani Gliječe dobiju struju apeluje na nadležne službe da pre snega reše problem kako se ne bi ponovio isti scenario.

IL-kablovi-u-travi- Meštani Gliječe u strahu pred predstojeću zimu - da li će biti struje? (VIDEO) IL-puhovi- Meštani Gliječe u strahu pred predstojeću zimu - da li će biti struje? (VIDEO)

Sa ovog voda strujom se napaja oko četrdesetak doaćinstava u naselju Gliječa koje je  na par kilometara od centra Ivanjice.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *