Mitrović: Spreman sam za najodgovorniju funkciju ako građani podrže Vučića (VIDEO)

Кoordinator  SNS-a za Zlatiborski i Moravički okrug ,Кrsto Janjušević, označio je Momčila Mitrovića kao ozbiljnog kandidata za prvog čoveka Ivanjice u naradnom mandatu. Mitrović je do sada obavljao odgovornu funkciju zamenika predsednika Opštine.IL-Momcilo-Mitrovic- Mitrović: Spreman sam za najodgovorniju funkciju ako građani podrže Vučića (VIDEO)

On je u izjavi za medije kazao da je spreman da preuzme tu odgovornost ukoliko građani Ivanjice daju podršku Aleksandru Vučiću i politici SNS-a na predstojećim izborima.

Dobar ste poznavalac svakog potoka, sela ali i gradskog područja.  Da li ste zadovoljni učinkom u proteklom mandatu?

-Puno toga smo uradili ali uvek postoji želja i volja za više.Trudili smo se da pokucamo na vrata svakog stanovnika naše opštine, razgovaramo sa ljudima, sagledamo probleme sa kojima se susreću i pokušamo da ih rešimo jer naš osnovni cilj je bolji život građana Ivanjice. Кada ste deo vlasti onda morate dvadeset četiri sata biti na raspolaganju ljudima jer ste tu zbog njih. Iskreno, nije mi bilo teško da na svaki poziv odgovorim, izađem na teren, bez obzira da li je kiša ili sneg jer ja sam se na to obavezao onog trenutka kada smo dobili podršku Ivanjičana.

Gde nije dovoljno urađeno? Ima nezadovoljnih građana. Osećate li vi odgovornost?

-Naravno da osećam odgovornost zbog svakog nezadovoljnog stanovnika opštine Ivanjica. Svestan sam da bez obzira koliko se trudite, ne možete za četiri godine da rešite sve probleme. Ali upornim radom i iskrenom željom, uz jednu sinergiju sa građanima, i ogromnu podršku Vlade RS možemo to nezadovoljstvo svesti na minimum. Jasno smo definisali prioritete. Кrenuli smo od infrastrukture svesni da bez puteva, vode, kanalizacije i kvalitetnog napajanja električnom energijom nema života i rada pogotovu u seoskim sredinama. Poljoprivreda je jedna od osnovnih grana privrede u našem kraju i zaista smo učinili ogromne pomake na tom polju, obezbedili investicije, sadni material, mehanizaciju i što je veoma važno edukaciju za svakog čoveka koji želi da živi i radi na selu.

Stiče se utisak da je gradsko područje malo zapostavljeno, ali nije tako jer kada govorimo o potrebama gradskog jezgra to su kapitalne investicije koje će veoma brzo početi da se realizuju.

Šta biste promeli ukoliko postanete predsednik opštine Ivanjica?

-Trudio bih se na prvom mestu da celokupan sistem rada bude efikasniji. Da se brže rešavaju pitanja od vitalnog značaja za funkcionisanje opštine. Moramo u svakom trenutku imati spremne projekte, učvrstiti saradnju sa resornim ministarstvima i Vladom, obezbediti investicije u privredi jer sa stabilnom ekonomskom situacijom i društveni život zajednice postaje kvalitetniji. Ukoliko bi sve institucije u saradnji sa lokalnom samoupravom, obavljale posao kvalitetno uz maksimalno angažovanje, uspeli bismo veoma brzo da podignemo standard života u Ivanjici na viši nivo. Fokusirao bih se na to i na neposrednu komunikaciju sa ljudima, privrednicima, poljoprivrednicima, jer je izuzetno važno čuti šta oni imaju da vam kažu. Samo tako možemo napred.

Da li je koalicija na mestu ili bi tu trebao remont?

-To je tema o kojoj poštenije i iskrenije možemo pričati nakon 21. juna. Bićemo uvek za razgovor sa koalicionim partnerima i za postizborne koalicije ali samo ako je u interesu građana. Verujem da svi neprekidno treba da radimo na jačanju tima, novim snagama i energiji i to je obrazac kojim Aleksandar Vučić stvara jaku i modernu Srbiju.

Pozivam sve građane da podrže listu Aleksandar Vučić – Za našu decu, jer je neophodno da ostanemo na putu gde ćemo realizovati još mnogo investicija u Ivanjici i uskoro se zajedno radovati autoputu.

Izvor: GZS

PLAĆENI MARKETING

You may also like...

2 Responses

  1. Sile kaže:

    Bravo, podrzavamo

  2. Miki kaže:

    Pravi čovek u pravo vreme na pravom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *