Milovan Jakovljević nakon hapšenja za InfoLIGU: ”Dveri ne može niko da gazi!”

Policija je, po nalogu nadležnih državnih organa, privela petnaest osoba koje su učestvovale u incidentu ispred Skupštine, saopštio je ministar Nebojša Stefanović. Medju njima je i potpredsednik Srpskog pokreta Dveri, Milovan Jakovljević, koji je za portal InfoLIGA rekao da osim verbalnog duela sa neistomišljenicima, drugog sukoba nije bilo pa mu nije jasno zašto su uhapšeni jer smatra da nikoga nisu ugrožavali.

IL-milovan-dveri-jakovljevic Milovan Jakovljević nakon hapšenja za InfoLIGU: ''Dveri ne može niko da gazi!''-Kada je čovek  dostojanstven i zastupa ideje u koje veruje nema čega da se plaši. Ja mislim da radimo dobru stvar za Srbiju, za našu decu i nećemo odustati. Okupili smo se jer želimo da sprečimo protivustavna dešavanja u Skupštini. Oni žele da usvoje Zakon o izborm radnjama koji će diskreditovati deo stranaka i građana jer u ovakvim uslovima neće moći da se sprovedu pošteni izbori. Kampanja je skraćena, prikupljanje potpisa treba da se radi na socijalnoj distanci, uz poštovanje mera, nošenje maski, rukavica i tome slično, zbog korona virusa. Kako su oni skupljali potpise bukvalno pre uvođenja vanrednog stanja, a znamo da je i tada imalo zaraženih, a sada žele da legalizuju odluke koje će gotovo onemogućiti drugim strankama da se kandiduju za izbore.

Dveri ne može niko da gazi i mi dižemo glas protiv obesmišljenosti države i institucija. Organizovaćemo protestnu vožnju  automobilima, traktorima, kamionima u znak bunta i nadamo se da će nas biti u velikom broju.-rekao je za InfoLIGU, potpredsednik Dveri, Milovan Jakovljević.

il-milovan-jakovljevic-dveri Milovan Jakovljević nakon hapšenja za InfoLIGU: ''Dveri ne može niko da gazi!''

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *