Makedonka u Ivanjici neguje vrt sa preko 400 biljaka (VIDEO)

Vesa Jelić svoje rodno Skoplje zamenila je Ivanjicom pre tideset pet godina i to iz čiste ljubavi. Odabrala je Vlada za svog životnog saputnika, svila u maloj srpskoj varošici porodično gnezdo koje je obojila najlepšim duginim bojama. Vesa u svom dvorištu gaji oko 400 najrazličitijih biljaka pa njen dom liči na lepo uređenu oazu koja odiše toplinom. Sa prvim zracima prolećnog sunca Vesa počinje da uređuje svoje dvorište, a biljke koje hrani ljubavlju i pozitivnom energijom oduže joj se raskošnim cvetovima u najrazličitijim bojama.

Vesa sve radii z ljubavi pa osim cvetne oaze koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona je i sjajna slikarka. Iako se amaterski bavi različitim tehnikama slikanja, Vesine radovi ukrasili su zidove mnogih kuća u Srbiji, Švedskoj i Sloveniji.

il-vrt Makedonka u Ivanjici neguje vrt sa preko 400 biljaka (VIDEO)

Za mesec dana Vesine biljke biće u punom sjaju i kao uvek izazvaće uzdahe mnogobrojnih prolaznike koji će se diviti cvetnoj oazi. Do tada, svakodnevno uz puno ljubavi i pažnje ona će o njima brinuti jer, kako kaže, uvek se ima vremena za ono što se voli.

You may also like...

1 Response

  1. Komšinica kaže:

    Predlažem da snimite prilog o cveću i ukrasnom bilju koje sa velikom posvećenošću gaji naša sugrađanka Rosa Zarić.Zaista bi vredelo pogledati kako izgleda najlepše dvorište u Ivanjici. Imala je Vesa od koga i da nauči.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *